Történetünk
Olivia Kft.

Az OLIVIA Kft. 1991. évben alakult lajosmizsei székhellyel. A cég 100%-os tulajdonosa a svájci székhelyű Delimpex AG. Fő tevékenysége nyúlfeldolgozás, termékeinek túlnyomó része export útján kerül értékesítésre. A cég működési területe Magyarországra tehető, hazai munkaerőt foglalkoztat, illetve a termeléshez, termék előállításhoz felhasznált alapanyagok tekintetében szintén nagyarányú a magyar eredetű termékek hányada mind a takarmány előállítás, mind a nyúltenyésztés, mind pedig a nyúlfeldolgozás tekintetében.
A cég HACCP rendszer előírásai szerint működik, valamint rendelkezik BRC, IFS illetve ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszerrel. Az ISO 14001-es környezetirányítási rendszer és a SEDEX etikai előírásainak auditálása a cég egészére vonatkozóan szintén megtörtént. A farmok takarmányszükséglete saját takarmánykeverő üzemben kerül előállításra. A takarmánykeverő kapacitása elegendő a teljes belső takarmányszükséglet kielégítésére. Az üzem HACCP rendszer szerint működik, az előállított takarmány állati zsír és fehérjementes. A saját előállítás előnye az összetétel és minőség megfelelő ellenőrizhetősége.
Az OLIVIA Kft. piacvezető a svájci nyúlhús piacon, hiszen olyan kiváló minőséget képvisel, amit a vásárlók is elismernek. Azon túl, hogy a cég megfelel minden előírásnak, kitüntetett figyelmet szentelünk az állatjóléti szempontok figyelembe vételének is. A vágóhídra kerülő állatok csak az általunk előállított és felügyelt takarmányt fogyaszthatják, és a születésüktől kezdve folyamatosan magas színvonalon gondozzuk őket. A takarmánykeverő üzem, a nyúlfarmok és a vágóhíd is az uniós előírásoknak megfelelően működik, amit rendszeresen ellenőrzünk és betartatunk. Nem véletlen tehát, hogy a cég szállítja a nyúlhús alapanyagot több nemzetközileg is elismert cég bébiételeihez.
Az OLIVIA Kft. több évre visszatekintő kutatási és fejlesztési tevékenységgel rendelkezik. Szoros kapcsolatot ápol a Kaposvári Egyetemmel és az együttműködésnek köszönhetően számos hasznos, a gyakorlati életben hasznosítható kutatás-fejlesztés valósult már meg a cégnél. Ezek fő témája a nyúltenyésztés fejlesztése, különös tekintettel az állatjólétre, az egészséges élelmiszer-előállításra és az élelmiszer-biztonságra.
A nyúlhús elengedhetetlen része az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak!